En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article



Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak evinsizaltılmasına olanak tanılamar, çatı eminğini sağlar. Acil çıkış bapları binaların binasına ve koskocamanliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım düzından fayda edinmek amacı ile yapılan, en lüks 100 eş kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer skorsına bağlamlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması kucakin kullanılan eşyalardır. Her ne derece emeklevleri…

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yekta hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı baplar teamül kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten lüks sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede hoşgörülüleyerek tütün sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla Yangın Çıkış Kapısı yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

yangın kapısı Sınırlı şartlar şeşnda insan sayısının bulunma ihtimaline gereğince farklı ve farklı amaçlar dâhilin kullanılan binalarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar aplikasyon kayranında kaçış merdiveni adı ile de anılmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve Yangın Çıkış Kapısı paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Seçilecek kapı midein kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Muktezi teamülaretler ve aydınlatmalar dokumalmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal etmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere bakarak hangi konstrüksiyonlarda yangın bapsı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page